Contact

Kunnen we helpen?

Telefonisch bereikbaar
Ma t/m Za : 10.00–16.00

F.A.Q.

Veelgestelde Vragen

 We zijn trots op ons huidige aanbod, maar we zijn ook altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. Vooralsnog bieden wij producten aan voor de Volkswagen Transporter T4, T5 en T6 (L1 en L2), Ford Transit Custom en de Ducato (en Boxer en Jumper). Nieuwsgierig welk type bus de volgende zal worden waar we producten voor aanbieden?  Stuur ons een bericht, dan houden we je op de hoogte.

Zoekt u een ander antwoord dan hier wordt beschreven? Stuur ons dan een e-mail, bel ons of stuur een WhatsApp.

Montage Service!
Wij monteren jouw meubel als je dat wenst. Wij zetten je meubel helemaal in elkaar als je geen tijd of zin hebt, wel zo makkelijk. De prijs is EUR 375,-, te voldoen bij afhalen. Let op: bezorging is dan niet mogelijk.
Leveren jullie. ook in belgië?

Ja wij leveren ook in België! De verzendkosten stemmen we wel graag apart met je af, deze zijn logischerwijs hoger dan de verzendkosten in Nederland. Vraag ons er naar!

Wat is jullie levertijd?
We streven er naar om binnen 3 tot 4 weken uw producten te leveren. Heeft u specifieke wensen hierin, laat het ons dan weten. We denken graag met u mee.
Wat zijn de bezorgkosten?
De bezorgkosten zijn EUR 100,- als we uw producten kunnen bezorgen binnen 45 minuten enkele rit vanaf onze locatie in Vriezenveen. Tot 75 minuten enkele rit zijn de bezorgkosten EUR 150,-. Voor bezorgingen daarbuiten zullen we de bezorgkosten onderling afstemmen.

Zelf afhalen? Dat kan ook, zo bespaar je bezorgkosten en kun je vaak al sneller aan de slag!

Kunnen jullie maatwerk op verzoek leveren?
Nee, wij nemen geen maatwerk opdrachten aan.
Waarom veel VW Transporter interieur?

Na focus op het interieur voor de VW Transporter bussen, zullen we uitbreiden naar andere bussen. Na de Ducato zullen we ons ook focussen op andere type bussen (bijvoorbeeld de Sprinter, of de Peugeot Expert). Wil je hierover op de hoogte blijven, stuur ons dan een bericht.

Zijn er aanpassingen mogelijk?
Wij kunnen geen aanpassingen voor u doen op onze huidige producten. Het staat u natuurlijk altijd vrij om zelf aanpassingen te doen, en ons Camper Meubilair als basis te gebruiken.
Welk meubel kies ik?
We hebben verschillende meubels gemaakt, waar u zelf een fijne camper mee kunt bouwen. Alleen kiezen voor een keukenblok is mogelijk. Of alleen op zoek naar een bovenkast? Alles kan. Ook in etappes bestellen is mogelijk (let dan wel op de bezorgkosten die bij iedere bestelling opnieuw komen).
Kan ik alleen een los werkblad afnemen?
Het is niet mogelijk om losse onderdelen van onze meubels te bestellen. We bieden onze producten aan in de samenstelling zoals in de webshop opgenomen.
Wat zijn de afhaal tijden?
Iedere vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Na het plaatsen van de bestelling nemen wij contact met u op om een tijdstip af te spreken.

Bezorging

Verzend Opties

ZELF Afhalen

Zo snel mogelijk aan de slag met de zelfbouwkit? Vermeldt dan bij uw bestelling wanneer u dit het liefst zou afhalen bij ons in Vriezenveen. We nemen dan zo snel mogelijk contact op om te zien. of we aan je wensen kunnen voldoen.

Laten bezorgen

We bezorgen iedere 3 a 4 weken door heel Nederland. De exacte bezorgdag stemmen we onderling af.

Bezorgkosten

De bezorgkosten tot 45 minuten rijden enkele rit vanaf onze locatie zijn EUR 100,-. De bezorgkosten tot 75 minuten zijn EUR 150,-. Daarbuiten is de prijs in onderling overleg. Betaling bij bezorging, in contanten.

Vragen?

We snappen dat er eventueel nog vragen zijn rondom de productie of de bezorging van uw bestelling. Stuur ons daarom gerust een bericht!

Schade aan je pakket?

Geef dit dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 dagen na bezorging aan ons door. Dan kijken we samen of we dit kunnen 0plossen.

Ruilen?

We kunnen helaas geen producten omruilen of terugnemen, in verband met productie van maatwerk artikelen. Meet dus altijd meerdere keren voordat u besteld.

Bezorgmoment kiezen?

We zorgen voor persoonlijke bezorging, omdat we zeker willen weten dat uw bestelling goed terecht komt. We houden contact tot het moment van bezorging, u kunt dus uw wensen kenbaar maken.

Stuur Direct Een Bericht

Vragen? We horen het graag. Stuur ons een bericht, en we reageren zo snel als mogelijk.

Locatie

Vriezenveen (Overijssel)

Ma t/m Za telefonisch bereikbaar : 10.00 -16.00 uur

Onze werkplaats is op afspraak geopend.