Contact

Kunnen we helpen?

Telefonisch bereikbaar
Ma t/m Za : 10.00–16.00

F.A.Q.

Veelgestelde Vragen

We zijn trots op ons huidige aanbod, maar we zijn ook altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. Vooralsnog bieden wij producten aan voor:

 Nieuwsgierig welk type bus de volgende zal worden waar we producten voor ontwerpen?  Stuur ons een bericht, dan houden we je op de hoogte.

Zoek je een ander antwoord dan hier wordt beschreven? Stuur ons dan een e-mail, bel ons of stuur een WhatsApp.

Montage Service

Wij monteren jouw meubel als je dat wenst. Wij zetten je meubel helemaal in elkaar als je geen tijd of zin hebt, wel zo makkelijk. De prijs is EUR 375,- voor een enkel meubel, en EUR 550,- voor een meubelset voor de compacte bus (kastenwand + bedbank of rondzit) te voldoen bij afhalen. Een complete meubelset voor de grotere bus als Ducato en Sprinter zetten we graag voor je in elkaar voor EUR 1250,-. 

Wist je dat altijd het afrondfrezen van ieder plankje (beide zijdes!) bij in de prijs inbegrepen zit van onze montage service?

Let op: bezorging is niet mogelijk bij in elkaar gezette meubels.

Leveren jullie ook in belgië?

Ja wij leveren ook in België! De verzendkosten stemmen we wel apart met je af, deze zijn logischerwijs hoger dan de verzendkosten in Nederland. Vraag ons er naar!

Wat is jullie levertijd?

We streven er naar om binnen 4 weken uw producten te leveren. Heeft u specifieke wensen hierin, laat het ons dan weten. We denken graag met u mee.

Zijn er ook meubels direct leverbaar?

We hebben altijd wel een aantal meubels direct leverbaar. Je bekijkt ze op onze homepage (halverwege). Of stuur ons een bericht!

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten zijn EUR 150,- als we uw producten kunnen bezorgen binnen 45 minuten enkele rit vanaf onze locatie in Vriezenveen. Tot 75 minuten enkele rit zijn de bezorgkosten EUR 195,-. Voor bezorgingen daarbuiten zullen we de bezorgkosten onderling afstemmen.

Zelf afhalen? Dat kan ook, zo bespaar je bezorgkosten en kun je vaak al sneller aan de slag!

Kunnen jullie maatwerk op verzoek leveren?

In principe leveren we geen maatwerk. Maar heb je een heel goed idee wat we je niet tussen onze producten ziet staan, stuur ons dan gerust een bericht. We denken graag met je mee.

Mijn bus staat er niet tussen, wat nu?

We zullen steeds blijven uitbreiden naar andere bussen en nieuwe meubels. Wil je onze meubels in jouw specifieke bus die we dus nog niet hebben? Overtuig ons dat jouw bus veel wordt gebruikt voor als camper in Nederland. En dan kunnen we voor jouw bus een set ontwikkelen conform de andere meubels, voor +750 bovenop de meubelset prijs zoals in de webshop (alleen mogelijk bij volledige set, vanaf 4250,-). We hebben je bus dan nodig voor inmeting, de levertijd is vanaf dat moment +6 weken. Stuur ons een berichtje als je hier interesse in hebt! Dan kunnen we samen kijken wat mogelijk is.

Zijn er aanpassingen mogelijk?

Wij kunnen kleine aanpassingen voor je doen op onze huidige producten. Het staat je natuurlijk ook altijd vrij om zelf aanpassingen te doen als je een meubel hebt afgenomen bij ons, en ons Camper Meubilair als basis te gebruiken.

Welk meubel kies ik?
We hebben verschillende meubels gemaakt, waar u zelf een fijne camper mee kunt bouwen. Alleen kiezen voor een keukenblok is mogelijk. Of alleen op zoek naar een bovenkast? Alles kan. Ook in etappes bestellen is mogelijk (let dan wel op de bezorgkosten die bij iedere bestelling opnieuw komen).
Kan ik alleen een los werkblad afnemen?

Het is niet mogelijk om losse onderdelen van onze meubels te bestellen. We bieden onze producten aan in de samenstelling zoals in de webshop opgenomen. Wel is het mogelijk om 1 meubel van een complete set af te nemen. Vraag ons er naar!

Wat zijn de afhaal tijden?

Iedere vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Na het plaatsen van de bestelling nemen wij contact met u op om een tijdstip af te spreken.

Bezorging

Verzend Opties

ZELF Afhalen

Zo snel mogelijk aan de slag met de zelfbouwkit? Vermeldt dan bij uw bestelling wanneer u dit het liefst zou afhalen bij ons in Vriezenveen. We nemen dan zo snel mogelijk contact op om te zien. of we aan je wensen kunnen voldoen.

Laten bezorgen

We bezorgen iedere 6-8 weken door heel Nederland. De exacte bezorgdag stemmen we onderling af.

Bezorgkosten

De bezorgkosten tot 45 minuten rijden enkele rit vanaf onze locatie zijn EUR 150,-. De bezorgkosten tot 75 minuten zijn EUR 195,-. Daarbuiten is de prijs in onderling overleg. Betaling bij bezorging.

Vragen?

We snappen dat er eventueel nog vragen zijn rondom de productie of de bezorging van uw bestelling. Stuur ons daarom gerust een bericht!

Schade aan je pakket?

oGeef dit dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 2 dagen na bezorging aan ons door. Dan kijken we samen of we dit kunnen oplossen.

Ruilen?

We kunnen helaas geen producten omruilen of terugnemen, in verband met productie van maatwerk artikelen. Meet dus altijd meerdere keren voordat u besteld.

Bezorgmoment kiezen?

We zorgen voor persoonlijke bezorging, omdat we zeker willen weten dat uw bestelling goed terecht komt. We houden contact tot het moment van bezorging, u kunt dus uw wensen kenbaar maken.

Stuur Direct Een Bericht

Vragen? We horen het graag. Stuur ons een bericht, en we reageren zo snel als mogelijk.

Locatie

Vriezenveen (Overijssel)

Ma t/m Za telefonisch bereikbaar : 10.00 -16.00 uur

Onze werkplaats is op afspraak geopend.